US SYDS NÖJESRESA TILL KOLMÅRDENS DJURPARK!

US SYDS NÖJESRESA TILL KOLMÅRDENS DJURPARK!

Hej!

Äntligen är det dags för en ny nöjesresa. Häng med och delta i sociala aktiviteter och träffa både gamla och nya vänner efter ett långt uppehåll.

Denna gång kommer vi att få uppleva Kolmårdens djurpark som är nordens största djurpark. Hela besöket kommer att syntolkas. En vildare värld, spännande åkatraktioner, delfinshow & Bamseteater, safari i Sverige m.m.

Djurparken håller cirka 80 olika arter varav flera är utrotningshotade. Djurparken har djur som är anpassningsbara till det svenska klimatet.

Under helgen kommer vi bo på hotell i Norrköping. Är du intresserad av att komma? Anmäl dig då till vår ombudsman på: E-post: kansli@ussyd.se eller Telefon: 0470-177 71

Sista anmälningsdag är  22 juni. Deltagaravgiften för hela helgen är 300 kronor. Den ska betalas in till plusgiro: 83 37 59-4 eller Swishnummer: 1232980936.

Tala om ifall du är allergisk mot något eller behöver specialkost när du anmäler dig.

Kom ihåg att alla US-aktiviteter är alkohol- och drogfria.

Covid19

Corona pandemin har påverkat hela världen och det påverkar även oss. Vi följer folkhälsomyndighetens riktlinjer, för att vi ska ta ansvar som organisation samt minska smittspridningen. Detta innebär en del saker som vi måste göra på annorlunda sätt än det vi än vanligtvis brukar göra, som till exempel att vi ska försöka som mycket som möjligt att genomföra våra aktiviteter utomhus samt begränsa antal deltagare per aktivitet.

Snabbinfo:

Vad: Komårdens djurpark

När: 26-28 juni 2020

Var: Norrköping

Deltagaravgift: 300 kronor

Sista anmälningsdag: 22 juni

 

För mer information gällande Corona eller aktiviteten kontakta planeringsgruppen.

Abdullah Aamar:

E-post: abdullah.aamar@ussyd.se

Telefon: 072 – 83 35 915

Jonathan Nyman

E-post: jonathan.nyman@ussyd.se

Telefon: 070 – 95 89 215

Thaer Tomma

Telefon: 073 – 87 10 265

E-post: thaer.tomma@gmail.com

 

Vi hoppas vi ses i Norrköping!

Abdullah / Jonathan / Thaer

Lämna en kommentar