Medlemssidor

Alla mellan 12-30 år som bor i Sverige och har en synnedsättning som innebär att man inte får ta körkort har rätt att bli medlemmar i US.

Som medlem kan du rösta på års- och medlemsmöten, delta på många roliga och spännande aktiviteter, läger och utbildningar samt engagera dig i vår verksamhet. Du kan även välja att vara medlem bara för att visa ditt stöd för US arbete för ett bättre samhälle. Medlemsavgiften är endast 200 kr per år.

Bli medlem i US redan idag – det tar bara några minuter! Du skickar in din medlemsansökan här: till http://www.ungasynskadade.se/bli-medlem

Vill du även vara medlem i Synskadades Riksförbund SRF betalar du in 250 kronor till plusgiro 268445-4.

Är du ny medlem, eller inte har betalat på tre år, och betalar in medlemsavgiften efter 1 november är du medlem året ut plus nästa kommande år för samma avgift.

För att vi ska kunna berätta för dig vad som är på g inom organisationen behöver du finnas med i vårt register. För att bli inlagd i registret kan du ringa eller maila vår kanslist Laoko Sardar. Vi behöver veta ditt namn, adress, telefonnummer, e-postadress, vilket läsmedia du använder och ditt personnummer.
Laoko Sardar når du på 0470 – 17771 eller kansli@ussyd.se