Kom på Årsmöte och Melodifestival med US Syd 16-18 februari!

Kom på Årsmöte och Melodifestival med US Syd 16-18 februari!

Hej på er alla glada Sydare!

 

Efter ett förhoppningsvis rofyllt juluppehåll är det äntligen dags att starta ett nytt spännande och fullspäckat år med mycket äventyr och många utmaningar!  Vi börjar året med vår årsmöteshelg som i år äger rum 16-18 februari på Scandic S:T Jörgen hotell i Malmö. Under helgen kommer vi delvis att ha ett årsmöte där medlemmarna ska fatta viktiga beslut om vad US Syd ska ägna sig åt för verksamhet det kommande året, välja en ny styrelse m.m.
Självklart blir det inte bara årsmöte utan vi kommer även att genomföra roliga sociala aktiviteter som vanligt. På lördagskvällen åker vi och se deltävling 2 av Melodifestivalen syntolkad live i Malmö arena. Du vet säkert när du kommer på våra aktiviteter så träffar du underbara själar som du kanske redan känner.

 

Med andra ord så finns det många orsaker till att åka på US Syds årsmöteshelg! Därför förväntar vi oss att du inte tvekar och anmäler dig direkt.

Utgiften för hela helgen är endast 300 kr, i priset ingår såsom resor, boende, mat, biljett till Melodifestivalen etc.

Du betalar avgiften genom att svisha det till svish nummer 12 32 98 09 36 eller sätta in det på vårt plusgirokonto 83 37 59-4. Skriv ditt fullständiga namn och årsmöte.

 

För att du ska kunna rösta på årsmötet måste du ha betalat in årets medlemsavgift på 100 kr. Har du inte redan betalat in den för 2018 så ska det göra när du betalar in din deltagaravgift.

Vill du lämna in motioner till årsmötet skall dessa vara inskickade senast 16 januari. Du skickar din motion till: styrelse@ussyd.se.

 

Du anmäler dig till vår ombudsman Laoko Sardar.

Telefon: 0470-17771

E-post: kansli@ussyd.se

Vid anmälan behöver du uppge om du har någon allergi, specialkost eller om det är något annat som bör känner till om dig.

 

Är detta din första US-aktivitet så åker du gratis!

Kom ihåg att alla US-aktiviteter är alkohol- och drogfria.

 

Snabb info:

Vad: US Syds årsmöteshelg.

Var: Malmö.

När: 16 – 18 februari.

Deltagaravgift: 300 kr.

Sista anmälningsdag: fredag 26e januari.

 

Allt gott

 

Planeringsgruppen

 

Bewar Ravand och Khaled Walid

Lämna en kommentar