US Syds sommarläger 2017

Inbjudan

US Syds sommarläger 2017

 

I sommar är det dags för US Syds efterlängtade sommarläger! Inom kort kommer vi att få möjligheten till många spännande upplevelser och oförglömliga ögonblick som vi kommer att komma ihåg för resten av livet! Ta vara på chansen och häng med till US Syds sommarläger för att tillbringa några helt underbara dagar med oss, där vi ska prova på en hel del aktiviteter som är utöver det vanliga! Vad säger du om att segla med US Syd i sommar? Eller varför inte sätta sig bakom ratten och prova på och köra bil & Go-kart? Tänk vad kul det kommer att bli när vi ska åka till Köpenhamns tivoli för att tillbringa tillsammans en hel fullspäckad dag med karusellåkning och mycket äventyr! Självklart blir det mycket bad och sol om vi har tur med vädret. Det kommer att bli mysiga grillkvällar. I år kommer vi att bo på Malmö Arenahotell som har ett bra läge för att ta sig till centrum eller stranden. Allt detta kommer vi att göra plus en hel del annat på lägret! Vi hoppas att du inte väntar och funderar för länge utan när du har läst färdigt inbjudan så lyfter du upp luren och slår in 0470-17771 och anmäler dig eller mejlar din anmälan till kansli@ussyd.se!

 

Sista anmälningsdag är onsdagen den 31e maj. Deltagaravgiften är 500 kronor. Du kan antingen Swisha det till: 1232980936 eller betala in det på US Syds plusgiro: 83 37 59-4.

 

Har du inte betalat årets medlemsavgift på 100 kr än? I så fall ska den betalas i samband med deltagaravgiften! Glöm inte att marka inbetalningen med för- och efternamn och sommarläger!

 

Om detta är din första US-aktivitet åker du gratis!

 

Glöm inte att antal platser är begränsat därför är det först till kvarn som gäller!

 

OBS! Kom ihåg att alla US-aktiviteter är alkohol- och drogfria.

 

Snabbinfo:

Vad: Sommarläger

När: Torsdagen 29e juni t.o.m måndagen 3e juli 2017

Var: Malmö

Deltagaravgift: 500 kronor

Sista anmälningsdag: Onsdagen 31e maj

 

 

Undrar du något om lägret? Du får gärna kontakta oss i planeringsgruppen:

 

Suleiman Khallat

Telefon: 072-030 66 78

E-post: suleiman.khallat@ussyd.se

 

Khaled Walid

Telefon: 070-040 78 49

E-post: khaled@glimnet.nu

 

Varma hälsningar

 

Suleiman / Abdullah / Khaled

Lämna en kommentar